Hvad er kiropraktik?

Kiropraktik er en specialiseret behandlingsform

af bevægeapparatet (kroppens led og muskler),som oprindeligt er udviklet i USA gennem mange år. I dag fremstår kiropraktik som en moderne behandlingsform, der foretages af universitetsuddannede kiropraktorer, autoriserede af den danske sundhedsstyrelse.

En kiropraktor beskæftiger sig populært sagt med behandling - herunder undersøgelse, diagnose og forebyggelse- af smerter og nedsat bevægelse i kroppens led og muskler.

Undersøgelse

Undersøgelsen hos kiropraktoren omfatter en samtale om patientens sygehistorie samt en grundig undersøgelse af det område, hvor patienten har problemer.

Røntgenundersøgelse

Det kan være nødvendigt at supplere undersøgelsen med en røntgenundersøgelse.

Kiropraktisk klinik Allerød har eget røntgenanlæg, så eventuelle røntgenundersøgelser kan foretages på stedet og uden ventetid.

Behandling

Kiropraktisk behandling er en specialiseret behandlingsmetode, der primært består i at frigøre låste led og muskler for at opnå den naturlige og optimale bevægelse i kroppen. Kiropraktoren bruger sine hænder til med små tryk at rette fejlstillede og låste led, og behandlingen gør normalt ikke ondt. Vi behandler alle led i kroppen, ikke kun i ryggen, lænden og bækken, men også skuldre, albuer, håndled, hofter, knæ og ankler. Kiropraktoren vil, alt efter patientens symptomer, vælge den behandlingsform som egner sig bedst til den aktuelle problemstilling i det berørte område.

Træning og øvelser

Kiropraktoren instruerer og rådgiver desuden om træning og øvelser.

Forebyggelse

Forebyggelse er en vigtig del af kiropraktorens virkeområde, idet man ofte kan få tilbagevendende symptomer, når man først har fået en skade.

Mange mennesker vælger at få et regelmæssigt check hos kiropraktoren, selv om de ikke  længere har smerter eller symptomer. En tidlig indsats kan gøre en forskel og give tryghed.

Kiropraktorer behandler patienter i alle aldre - fra spædbørn til seniorer.​​

Ring 48 14 22 00

Telefontid om morgenen fra kl. 8.15​

Åbningstider:

Mandag - Fredag kl. 8.00 - 12.00

samt

Mandag + onsdag + torsdag kl. 14.00 - 18.00

Firma

Kiropraktisk Klinik Allerød ApS

CVR: 43357409

Adresse

​Allerød Stationsvej 10, 1

3450 Allerød

Kontakt

Telefon: 48 14 22 00

E-mail: info@kiropraktoralleroed.dk