Kiropraktisk klinik Allerød -    Kiropraktik for alle
FAQ   
Spørgsmål og svar
 
Hvorfor gå til kiropraktor?
-  patienter kommer pga. akutte smerter i led og muskler, andre kommer for at opnå maksimal bevægelse i leddene eller simpelthen for at opnå generelt velvære.
 
Hvor længe behøver jeg kiropraktisk behandling?
-     En del patienter har behov for kiropraktisk behandling for at lindre akutte smerter,  andre  anvender kiropraktik   for  deres  generelle velbefindende. Dette kan både være
for at mindske risikoen for fremtidige tilbagefald af rygsmerter, men også for at bibeholde det velvære, som opnås når  ryggen  og  nervesystemet  fungere  optimalt.  Da  den  enkeltes  patients behandlingsbehov varier afhængigt af problemets størrelse og patientens evne til at hele, lægger vi os ikke på forhånd
fast på et bestemt antal behandlinger.
 
Hvor lang tid går der, før jeg får det bedre?
-   Nogle patienter opnår umiddelbart smertelindring ved behandling.
-   I andre tilfælde kan bedring strække sig over uger eller måneder. Mange
faktorer påvirker helingsprocessen, bl.a. hvor længe problemet har været der,
samt patientens generelle fysiske tilstand.
 
Hvorfor siger det ”knæk” når kiropraktoren behandler mig?
-    En kiropraktisk behandling ledsages ofte af en hørbar ”knæklyd”. Lyden skyldes ikke at leddene gnider mod hinanden, men skyldes derimod at bobler fra forskellige gasarter i led væsken frigives ved bevægelse. Det er lige så udramatisk som at knække fingre.
 
Kan jeg få løse led at kiropraktisk behandling?
-    Nej, leddene og tilhørende ledbånd skades ikke af at blive rettet op. Behandling udføres kun på led, som ikke bevæger sig tilstrækkeligt. Derimod tager blokerede led skade, hvis de ikke behandles. Den degenererende proces/slitage opstår, når nedsættelse i leddenes bevægelighed ikke normaliseres. 
 
Skal jeg have henvisning fra min læge?
-  Nej, det skal du ikke.Grundet vores universitetsuddannelse har kiropraktorer ret til selv at stille en diagnose, og patienten behøver derfor ikke at kontakte egen læge før kiropraktorbehandling.
 
Er kiropraktik anerkendt?
-   Ja, kiropraktorer er autoriseret af Sundhedsstyrelsen på lige fod med læger og tandlæger.
  
Hvor gammel skal man være for at gå til kiropraktor?
-   På vores klinik behandler vi spædbørn ca. 14 dage efter fødslen. Vores ældste patient til dato er foreløbig 97 år. Alle patienter bliver behandlet efter alder og skelettets tilstand.
 
 
M.D.Madsenvej 13, 1.  3450 Allerød. Tlf.: 48 14 22 00.  cbj.kiro@mail.dk     cvr: 16209007
SiteBuilder drevet af  Vistaprint